Tjenester

Vi har bred erfaring med små og større prosjekter innen bygg.

Nybygg

Skal du oppføre nytt, eller bygge på? Vi har erfaring med å bygge, enten det er små eller større prosjekter, og kan tilby et bredt spekter av tjenester. Vi leverer kvalitet til en rimelig pris. Med oss på laget, har du en fleksibel partner fra start til mål i byggeprosessen.

Betong

Betongarbeid

Vi har lang erfaring med å utføre betongarbeider av god kvalitet til en rimelig pris. Vi kan tilby de fleste tjenester innen støp og muring, og vi tar på oss mureroppdrag på hus, garasje, våtrom, bod, trapper, fundamenter og levegger. Kan det mures, kan vi ta oppdraget. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Oppføring av bygg

Små eller større prosjekter, vi er din samarbeidspartner. Vår spesialitet er oppføring av bygg. Vi har lang erfaring og høy kompetanse. Vi bestreber å utføre mest mulig av byggeprosessen med eget personell, slik at vi kar kontroll fra A til Å og sikrer deg et best mulig resultat.

Byggeledelse

Byggeledelse

Riktig valg av byggeleder bidrar til et vellykket byggeprosjekt. Våre byggeledere representerer oppdragsgiver under byggeprosessen, og skal sikre at alle offentlige krav og kontraktskrav oppfylles. Vi tar ansvaret for å lede byggearbeidene i henhold til avtaler og kontrakter inngått mellom byggherre og entreprenører.

Solid håndverk

Med yrkestolthet og erfaring kommer også god kvalitet. Vi bestreber oss for å bruke eget personell i størst mulig grad i våre prosjekter. Det gir bygg med få feil eller mangler. Intet oppdrag er for stort eller for lite med grundig planlegging og god prosjektstyring.

Uavhengighetskontroll

Uavhengighetskontroll

Vi utfører uavhengighetskontroll på lufttetthet og våtrom. Vi tar også kontroll av bygg på forespørsel, det vil si kontroll ut over vanlig uavhengighetskontroll. Det kan være oppfølging av byggeprosessen, med tanke på riktig utføring faglig og etter kravene. Vi priser etter forespørsel, så ta kontakt!